Vili Beroš nakon incidenta u Zadru: “Tko god tvrdi da nismo ostavili novac ću ga tužiti”

Tomislav Kristo/Cropix

Dogodio se jedan incident u Zadru u kojem je sudjelovao ministar zdravstva Vili Beroš. Naime, napustio je ugostiteljski objekat u kojem konobarica na otvorenom prostoru nije nosila masku.

U javnosti su izašli detalji, a konobarica navodno ima respiratornih problema. Nadalje se navodi kako je Vili Beroš bio bezobrazan i nije platio račun do kraja. Navodno je ostao dužan dvije kune, a sam ministar je za Dnevnik.hr ispričao što se dogodilo.

“Lijepo sam zamolio i mladu damu i njezinu kolegicu zbog drugih da stave masku”, tvrdi pa dodaje da nije rekao da je bezobrazna.


Tvrdi i kako se zapitao što bi bilo da je njega netko vidio da sjedi u kafiću gdje konobarice poslužuju bez maski. Govori kako je donesena mjera da se maske nose i na otvorenim prostorima.

“Ne znam kud mi se baš danas dogodilo da sam sjeo u kafić gdje djelatnici ne nose maske”, dodaje potom.Navodi i da je otišao kada konobarica masku nije stavila ni u zatvorenom prostoru, a ističe i da je ostavio 22 kune, a ne 20 kako se govori.

“Tko god tvrdi da nismo ostavili novac ću ga tužiti jer ja nisam sitnog pa je moja supruga izvadila dvije kune u komadu”, zaključuje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI