VLASNIK KAFIĆA ODGOVORIO BUTKOVIĆU: ‘Ako netko želi biti u društvu u kojem nije poželjan, to je njegova stvar, skuhat ćemo mu kavu!’

Status koji je na svom Facebook profilu objavio vlasnik  cafee bara Three Monkeys u Rijeci, Tomislav Kovačević, eksplodirao je u javnosti poput bombe, a “krhotine” eksplozije zahvatile su i ministra mora prometa i infrastrukture, Olega Butkovića.

Revoltiran dvostrukim mjerilima i postupanjem vlade i Stožera naspram ugostitelja, ali i naroda u cjelini, iznio je oštro svoj stav i mišljenje, a to je da ima zamolbu za sve glasače, članove i simpatizere HDZ-a da ne dolaze u spomenuti kafić jer nisu dobrodošli. Ministar Butković se naime oglasio na ovaj podugački status na Facebooku, rekavši kako će kada se otvore ugostiteljski objekti, otići god dotičnog gospodina u Three Monkey na kavu. Jer, prema nekim medijima, shvaćeno je da svi iz HDZ-a imaju zabranu ulaska….što se u mnogočemu razlikuje od zamolbe za ne ulaženje.

Hoće li ministra osoblje ugostiti i što na ovo kaže sam vlasnik kafića doznali smo iz prve ruke.

“Prije svega želim reći da se ministar Butković pozvao na dezinformaciju. Ja nisam zabranio, nego sam zamolio, i to je moje mišljenje. On može doći i popiti kavu. Bit će uslužen sa naše strane. Izolirao sam ovu priču od samoga sebe jer moja ekipa u lokalu nije dužna ispaštati kao ni dijeliti moje stavove. No ukoliko gospodin Butković želi pokazati nekakvu silu, neka je prebaci na mene i neka me osobno obavijesti da dolazi….ukoliko je to cilj da se na ovakav način ustraši čovjeka”, objašnjava nam vlasnik kafića Tomislav Kovačević novonastalu situaciju.

Ono što poručuje ministru ali i većini članova HDZ-a je to da pomnije pročitaju status na Facebooku te da “zabrana” nije isto što i “zamolba” te dodaje: “Ako netko želi biti u društvu u kojem nije poželjan. to je njegova stvar”, a dodao je još jedan zanimljiv detalj.



“Od svih njih iz HDZ-a, protiv ministra Butkovića imam najmanje loše mišljenje, međutim, na kraju cijele priče, ministar je javna a ne obična osoba te član iste organizacije kao i ostali, stoga ga jednako krivim za ovo stanje u državi kao i druge odgovorne osobe”, zaključio je naš sugovornik, dodavši kako će kroz kratko vrijeme na svojoj stranici napisati demantij.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI