Vratio se kao Feniks i žestoko “opalio” po IDS-u: “Počinju otvarati ormare, mogli bi se loše provesti”

Dusko Marusic/PIXSELL

Dugogodišnji IDS-ovac Damir Kajin nakon što je na lokalnim izborima pobijedio za gradonačelnika Buzeta, progovorio je za N1 o svom povratku među političku elitu.

“Slijedi jedan ogroman posao. Ljut sam kao pas. U utorak bismo trebali imati primopredaju vlasti, a aktualni gradonačelnik podiže koeficijente pojedinim djelatnicima u općinskoj zgradi.To ne radi utopljenik, to treba prepustiti nekom drugome. Vjerojatno su se neki pronašli u mojim porukama da se za udavljenike neće otvarati nova radna mjesta u komunalnim poduzećima”, rekao je Kajin te dodaje da obilazi gradska poduzeća i razgovora s njima

“Nema ničega preko koljena. Ja nisam Robespierre da provodim crveni teror, nego sam za to da pokušamo stvoriti jedan novi Buzet jer svi smo mi Buzet”, kazao je.


Komentirao je i IDS, svoju bivša stranku koja se smatra jednim od najvećih gubitnika na lokalnim izborima.

“IDS je bio velika stranka, povijesna stranka i u jednom razdoblju je zadužio Istru, ali ovo što se dogodilo zbog nepotizma i korupcije je posve zasluženo. IDS danas ima ogromnih problema. Počinju otvarati ormare, mogli bi se loše provesti”, rekao je Kajin. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI