Vučemilović: Plenković gubi živce. Njegov famozni radar očigledno je zreo za otpis

“Andrej Plenković samo je potvrdio koliko mu je važno čuvati radna mjesta vojsci politički podobnih kadrova koji su tamo zaposleni”.  

Tim riječima je saborska zastupnica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović preko društvenih mreža komentirala nastup premijera koji je u petak tijekom glasanja o obaveznoj članarini u HGK izgleda shvatio koliko mu je uistinu tanka većina u Saboru.

“Jučer je predsjednik Vlade u jednom od svojih obraćanja izjednačio namete koje poduzetnici plaćaju Hrvatskoj gospodarskoj komori, Hrvatskoj turističkoj zajednici i sličnim uhljebničkim niškoristi organizacijama sa porezom”, napisala je zastupnica.

Dodala je kako je tom izjavom je samo potvrdio koliko mu je važno čuvati radna mjesta vojsci politički podobnih kadrova koji su tamo zaposleni.

Plenković gubi živce

“Za ovaj uhljebistan više novca nema i da imaju pameti i morala sami bi predložili smanjenje tog nepotrebno glomaznog aparata. Umjesto toga optužbe na račun oporbe pljušte na sve strane, a rječnik je na razini kočijaškog”, piše Vučemilović.



“Andrej Plenković gubi živce i to je očigledno, a glavni razlog je činjenica da jučer za glasovanje o jednoj točci dnevnog reda nije imao većinu. Sve one izjave kako je pomeo oporbu na prošlim izborima su postale smiješne”, napisala je.

Smatra kako u istu kategoriju idu i tvrdnje o nultoj toleranciji na korupciju.

“Onaj famozni radar je očigledno zreo za otpis”, zaključila je za kraj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI