Zadravec nije ostala dužna Jandrokoviću: “Nemoguće je da osoba koja prokazuje korupciju i prijavljuje je šteti HDZ-u”

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog Sabora Gordan Jandroković izjavio je petak kako Dijana Zadravec u svojim istupima šteti samom ugledu HDZ-a, ali nije mu ostala dužna

“Nadam se da govori u svoje ime, a ne u ime svih članova HDZ-a. Nemoguće je da osoba koja prokazuje korupciju i prijavljuje je šteti HDZ-u. HDZ-u šteti korupcija i nečinjenje da se ta korupcija provjeri. Ja sam podnijela niz kaznenih prijava. Zaista mislim da bi morao pripaziti na svoje izjave. Ono što se pokušava… moja eliminacija iz KBC-a jer im smetam. Smetam kliki koja konstantno zloupotrebljava položaj. Ja svojim prisustvom tome smetam. Doživljavam progon.” rekla je za N1.

Također je komentirala i najavu ministra Beroš da pošalje inspekciju u bolnicu.

“Podržavam nastojanje ministar Beroša da sve istraži. Ne znam hoće li me zvati, mislim da bi trebali jer raspolažem nizom dokaza ovom što govorim već nekoliko tjedana”, kaže i dodaje kako se nada da će se stvari istjerati na čistac i oni koji trebaju – biti kažnjeni. Osobe koje zataškavaju kriminalne radnje su zasad ostale iza kulisa. Nadam se da će ovaj put biti do kraja istjerano na čistac tko su ti ljudi koje ja prijavljujem. Mislim da ministar shvaća ozbiljnost situacije i da nije razmišljao da je moja smjena rješenje problema”, izjavila je Zadravec.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI