Znate li koje su najbolje hrvatske online stranice za klađenje u državi?

Hrvatska ima čvrste i razumne zakone o igrama na sreću koji svim stanovnicima omogućuju da se slobodno klade online s pravim novcem bez straha od kaznenog progona ili nekog drugog oblika uznemiravanja. Sve dok imate najmanje 18 godina možete se online kladiti u bilo kojim https://kladionica-hrvatska.com/, ali i onim stranim koje su izvan hrvatske nadležnosti. Početak je prilično jednostavan; samo odaberete mrežno mjesto i napravite svoj račun.

Većina svih međunarodnih i europskih online kladionica prihvaća igrače iz Hrvatske. Ipak, dosta njih ne prihvaća hrvatsku kunu kao valutu za postavljanje depozita, ali bez obzira na to, polog možete staviti putem e-novčanika u kojem se valute automatski pretvaraju u eure, britanske funte ili američke dolare. Koliko god da je lijepo kladiti se online na onim mrežnim mjestima koja su pod nadzorom lokalne vlasti, istina je da međunarodne online kladionice nude veći broj igara i bolje promocije.

Najbolje hrvatske online stranice za klađenje

Navedene online kladionice nemaju hrvatske licence, ali su zato pod kontrolom drugih europskih nadležnosti. Ako je sigurnost vaša najveća briga, možete odahnuti jer su sve ovo ugledne i profesionalne tvrtke koje priređuju igre na sreću.

Zakon o igrama na sreću u Hrvatskoj



U Hrvatskoj je online klađenje zakonski regulirano od 2010. godine. Taj isti zakon i danas je na snazi. U Zakonu je jasno objašnjeno tko smije priređivati online igre na sreću i što se sve očekuje od mrežnih operatera. Postoji samo nekoliko lokalnih operatera, budući da bilo koja tvrtka koja želi ponuditi online igre na sreću u Hrvatskoj mora imati stvarni odnosno fizički kasino ili kladionicu.

Operateri ispunjavaju niz standarda kvalitete koji su utvrđeni Zakonom. Sve u svemu, online klađenje u Hrvatskoj dobro je regulirano te se štite prava igrača. Hrvatima nije zabranjeno kladiti na stranim online kladionicama; vodite računa samo o tome da kladionice imaju licencu.

Državna lutrijska organizacija, Hrvatska Lutrija, ima najveće mrežno mjesto za online klađenje u Hrvatskoj. Nudi široku paletu igara poput pokera, binga, stolnih igara i igara na aparatima.

Postavljanje pologa i isplata novca u kunama

Hrvatska kuna je kao valuta podržana u mnogim domaćim online kladionicama. Dakle, možete se slobodno registrirati i postavljati polog te isplaćivati osvojeni dobitak u kunama.

Inozemne online kladionice obično ne podržavaju plaćanje u kunama, ali zato postoje druge mogućnosti. Ako, primjerice, koristite neki od e-novčanika poput Skrilla ili Netellera, bez ikakvog problema polog možete pretvoriti u euro, funtu ili dolar. U slučaju da osvojite novac, prilikom povlačenja odnosno isplate istoga, valuta s kojom ste igrali automatski će se ponovno „prebaciti“ u kune.

Zna biti prilično nezgodno kada morate stalno mijenjati valute, ali postoje brojne prednosti. Recimo, ako igrate s eurima, imat ćete pristup puno većem broju „multiplayer“ igara poput pokera ili binga. Što je više igrača, lakše je pronaći igre i zaraditi više novca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI