HRVATSKI VELEPOSLANIK U SRBIJI: ‘Nenad Periš podnosi sve s nevjerojatnom hrabrošću i snagom, najteži je ovaj period neizvjesnosti’

N1

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periše, u srijedu se sastao s Hidajetom Hidom Biščevićem, hrvatskim veleposlanikom u Srbiji, objavio je N1.

Nakon tog sastanka Biščević je rekao kako je veleposlanstvo “izrazilo podršku u teškim trenucima i spremnost da budu na usluzi”.

“On podnosi sve s nevjerojatnom hrabrošću i snagom, najteži je ovaj period neizvjesnosti, pogotovo u okruženju s toliko spekulacija i nagađanja da vjerojatno jedino on i istražitelji znaju u kojoj je fazi potraga”, rekao je Biščević.

Dodao je kako je Nenad Periš svima zahvalio.

“Moj dojam je da mu je užasno teško, nada još postoji. Kaže s druge strane da je naišao na toliku podršku, i kao bivši sportaš, zvao ga je zamjenik gradonačelnika, da je u cijeloj toj tragediji otkrio jedno dobro lice ovog grada i ovih ljudi. Kao veleposlanstvo obećali smo nastavak naše potpore. Nema druge nego čekati i nadati se najboljem”, istaknuo je hrvatski veleposlanik.



Na kraju je naglasio kako se u utorak vratio iz Zagreba, ali da su njegovi suradnici bili u kontaktu s policijom i tako će i nastaviti.

“Gospodin Periš nam je rekao da su naša i srpska policija u kontaktu i stekao sam dojam da, ako bude potrebe za pomoći hrvatske policije u smislu opreme i slično, srpska će se policija nama službeno obratiti”, zaključio je Biščević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI