Hrvoje Petrač pretučen u centru Zagreba na putu na svadbu, slomljene mu obje noge

7Dnevno

U subotu navečer, u samom centru Zagreba ispred hotela Esplanade, pretučen je i teško ozlijeđen kontroverzni poduzetnik Hrvoje Petrač.

Kako doznajemo od svjedoka koji su se našli u okolici, Petrača su napala dvojica napadača dok je izlazio iz automobila ispred hotela. U Esplanadi je trebao nazočiti vjenčanju Ivana Jureška i Tamy Šavorić.

Napad je, govore nam svjedoci, bio brutalan te je Petrača pronašao član osoblja hotela koji parkira automobile. Petrač je ležao iza svog BMW-a, prekriven krvlju, a jedna mu je noga navodno bila izvrnuta u krivu stranu od posljedica napada.

Petrača je Hitna pomoć odvela u KBC Zagreb, a prve informacije govore kako su mu slomljene obje noge te da je zadobio potres mozga. Očevid je još uvijek u tijeku pred hotelom.

U trenutku dok su napadači tukli Petrača, u Esplanadi su se odvijala dva događaja na kojima se okupila krema grada Zagreba. Uz vjenčanje Jureška i Šavorić na kojem je Petrač bio gost, u podrumu hotela su rođendan slavili producent Fran Juraj Prižmić i njegova sestra Nuša, na kojem su se okupili brojni glumci, glumice, redatelji i novinari. Policija je u jednom trenutku zabranila izlazak svim gostima u hotelu, no to je bila samo privremena mjera dok se ne osigura mjesto napada.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI