HUMANITARNA AKCIJA ‘POMOZIMO TODORIĆEVIMA’ Splitska udruga organizira humanitarnu akciju za pomoć Todoriću i obitelji

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Prije nekoliko dana Ivica Todorić požalio se medijima da njegova obitelj i on teško žive. Njegove riječi izazvale su poprilične reakcije kada se zna da je godinama bio jedan od najbogatijih ljudi u Hrvatskoj.

Njegove riječi ozbiljno je shvatio Jakša Bulić, predsjednik Udruge za nacionalni razvoj “Bili cvitak”. Najavio je humanitarnu akciju “Pomozimo Todorićevima”, koja će se održati u nedjelju 19. siječnja u Solinu. Iz udruge pozivaju sve građane dobre volje da doniraju hranu, higijenske potrepštine, odjeću i obuću za Ivicu Todorića i njegovu obitelj.

“Odlučili smo pokrenuti akciju “Pomozimo Todorićima” da se građani kao vjernici i katolici priključe akciji te da prikupimo potrepštine. U nedjelju 19. siječnja, sredstva će se prikupljati od 10 do 12 sati ispred pošte u Solinu”, rekao je Bulić za portal Dalmacija Danas.

Građani mogu donijeti hranu, obuću, odjeću i ostale potrepštine, a predsjednik udruge rekao je da će sve prikupljeno osobno u ponedjeljak odnijeti u Kulmerove dvore.

“Na gospodinu Todoriću je hoće li prikupljeno prihvatiti ili ne, ali bitno je da kao građani pokažemo dobru volju”, kazuje Bulić.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI