HUP IMA NOVU GLAVNU DIREKTORICU: Od četvrtka funkcija pripada Ireni Weber

Foto: HUP

Hrvatska udruga poslodavaca od četvrtka, 1. rujna imat će novu glavnu direktoricu. Na sjednici Izvršnog odbora izabrana je Irena Weber.

Weber je radila na najvećim transakcijama spajanja, preuzimanja i restrukturiranja u Hrvatskoj i regiji. Bogato iskustvo rada s kompanijama iz gotovo svih poslovnih sektora dalo joj je detaljan uvid u izazove s kojima se suočavaju poduzetnici u hrvatskom gospodarstvu, piše HUP.

“Ključni izazov stoga je, u suradnji s Vladom RH, što hitnije osmisliti model kojim će se umanjiti pritisak na poduzetnike i osigurati stabilna poslovna budućnost, kako velikih proizvodnih sustava tako i malih i srednjih poduzetnika”, stoji u priopćenju.

“Poslovni sektor više nije u mogućnosti samostalno iznijeti poskupljenje energenata i predstojeću energetsku i digitalnu tranziciju, koja im je nužna za opstanak. Poduzetnici su ti koji osiguravaju plaće svim zaposlenicima i mirovine građanima, investicije, razvoj i rast standarda. Ovo je trenutak kada im moramo pomoći da prevladaju ovu rastuću krizu”, poručila je Irena Weber.

Imaju i ideje za nastavak poslovanja.“Pod vodstvom Irene Weber HUP će nastaviti zagovarati porezno rasterećenje rada, ukidanje administrativnih barijera za razvoj investicija i poduzetničkih ideja te jednostavnije i konkurentnije poslovanje u Hrvatskoj”, ističu u priopćenju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI