HVALILA SE ISKAZNICOM STRANKE A ONDA SVE DEMANTIRALA: ‘Radi se o provokaciji, hakirana sam’

Foto: Facebook

Na Facebook profilu Ivane Živaljić, direktorice triljske komunalne tvrtke Čistoća Cetinske krajine objavljen je status u kojem se HDZ-ovka hvali snagom stranačke iskaznice.

“Kažu daj iskaznicu, reko nema problema vadim osobnu. Ma ne tu, već stranačku, vi imate vip ulaz… Hahaha najjači smo! Živio HDZ”, piše.

Uz status je objavljena fotografiji na kojoj Živaljić stoji ispred ploče na zgradi Vrhovnog suda.


Sve se brzo proširili društvenim mrežama a Živaljić se oglasila priopćenjem koje je objavio lokalni portal Ferata.hr.

S obzirom da su se  danas kroz nekoliko aktivnih Facebook grupa u Gradu Sinju dijelile objave sa mog profila moram Vas izvijestiti da je moj profil hakiran od strane nepoznate osobe.Vidljivo je da se radi o provokaciji stranačkog karaktera, vjerojatno potaknuta zbog situacije oko Čistoće ovih dana. Moja komunikacija prema javnosti uvijek je bila jasna i nema dvojbe da se ovime želi ispod svake razine oblatiti moje ime. Jedna fotografija skinuta je sa mog whatsapp profila, a ostale su bile javno dostupne.

Podržavam kulturan i argumentiran oblik političke komunikacije, ali ovakvo nešto ne.

Nadam se da će se ovaj problem uskoro riješiti. Ispričavam se svima koji su označeni ili koje je sadržaj uvrijedio”, oglasila se demantijem Ivana Živaljić. 

Osim što je direktorica Čistoće Cetinske krajine, Živaljić je i članica gradskog vijeća grada Trilja te potpredsjednica gradske organizacije triljskog HDZ-a.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI