I BAUK SE UKLJUČIO U RASPRAVU: ‘Biti homoseksualac je stvar spolne orijentacije, a biti p**** stvar karaktera. Ne budimo pederi’

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk citirao je Božu Petrova koji je, u zaštiti kolege Nikole Grmoje, rekao da se ‘manjina mora probuditi u svojoj Hrvatskoj i shvatiti da su u manjini i da im mi toleriramo to’.

“Sve je počelo od toga tko koga tolerira kada je kolega Grmoja u istu rečenicu stavio LGBT propagandu i pedofile. U drugom krugu predsjedničkih izbora pobijedio je kandidat čiji je slogan ‘normalno’. Da još jednom zaključimo priču, ovo je počelo po pitanje orijentacije.

Neki je uopće ne kriju, neki je kasnije otkriju, neki sudjeluju u povorci, bilo kroz grad ili kod javnog bilježnika pa potpišu da nisu orijentirani prema nikome. LGBT nisu bolesnici, pedofili su kriminalci. U SFRJ je homoseksualnost bila kazneno djelo”, rekao je Bauk.

Nadalje nastavlja da je homoseksualac koji vozi avion pilot, lezbijka koja rodi dijete je majka, homoseksualac koji krade je lopov.

“To su naši sugrađani, jednako vrijedni i ravnopravni, ne traže da ih toleriramo već da ih poštujemo. Kažu ljudi da je biti homoseksualac stvar spolne orijentacije, a biti peder stvar karaktera. Osuđujem prijetnje Grmoji, tko takne Grmoju, taknuo je svakog od nas. Drugo, poštujte homoseksualce. To su naši sugrađani, a ne budimo pederi”, zaključio je Bauk.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI