I ĆIPE JE IZNENAĐEN ŠKORINOM OSTAVKOM: ‘Proveli smo toliko neprospavanih noći i tu smo se jako dobro upoznali’

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe, na svom Facebook profilu se oglasio nakon jučerašnje vijesti o ostavci predsjednika stranke Miroslava Škore.

Ćipe je u emotivnoj objavi pružio podršku Škori.

“Priključio sam mu se kada mnogi nisu bili uz njega, na samom početku predsjedničke kampanje. Miro i ja smo proveli toliko neprospavanih noći u predsjedničkoj kampanji i tu smo se jako dobro upoznali, toliko dobro da ga i danas zovem svojim bratom.


Toliko mi Miro znači. Kroz predsjedničku kampanju primio je puno niskih udaraca, toliko laži u javnom prostoru nikada nisam vidio o nekom političaru. A sve zbog toga što se usprotivio duopolu HDZ-a i SDP-a koji guši Hrvatsku zadnjih 20 godina. Ostvario je odličan rezultat na predsjedničkim izborima i to je bio zalog da krenemo dalje.

Tu je Miro Škoro izrekao jednu rečenicu koja će mi zauvijek ostati urezana u pamćenje : “Nas nitko više ne može zaustaviti!”. I to je ključ. Nitko više ne može zaustaviti Domovinski pokret. Dragi Miro, stvorio si jednu jaku stranku i zauvijek ćeš biti zapisan zlatnim slovima u Domovinskom pokretu. I dalje ostaješ tu, časno i pošteno kao i sve što si do sada radio u životu. Mnogi bi se mogli ugledati na tebe”, napisao je Ćipe.Podsjetimo, Miroslav Škoro jučer je objavio da podnosi ostavku na mjesto čelnika Domovinskog pokreta. Kako se čini po reakcijama, nitko nije znao za ovu odluku. Njegova sestra, saborska zastupnica Vesna Vučemilović, rekla je kako vjeruje da je to odlučio ishitreno jer je emotivan te da se nada da će promijeniti mišljenje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI