I DRŽAVNI SE REVIZOR CIJEPIO PREKO REDA: ’U rizičnoj je skupini, ima 66 godina…’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

S obzirom na to da je “u rizičnoj skupini, ima 66 godina, visoki je državni dužnosnik koji svakodnevno u obavljanju poslova dolazi u kontakt s više osoba te su od bolesti COVID-19 oboljeli njegovi najbliži suradnici: šef kabineta, dva pomoćnika, načelnica i vozač”, stoji u odgovoru Državnog ureda za reviziju RTL-ovoj novinarki Marijani Čikić nakon što je ista poslala upit o cijepljenju glavnog državnog revizora Ivana Klešića.

On je naime još jedan dužnosnik koji se protiv covida cijepio preko reda, a cijepljenje je obavljeno u siječnju u zgradi Županijske komore Karlovac. Tamošnjom komorom naime presjeda čovjek blizak HDZ-u Zlatko Kuzman, a da stvar bude još bolja, Klešića je i cijepio jedan HDZ-ovac, ravnatelj i bivši zaposlenik Državnog ureda za reviziju Branko Zoretić.

Kako je navedeno u odgovoru Državnog ureda za reviziju, Klešić je od karlovačkog stožera zatražio cijepljenje, a isto je, kako se pravdaju “obavljeno je u siječnju 2021., u vrijeme kada nije bilo naznaka da će doći do zastoja u isporuci cjepiva”.

Odgovor Državnog ureda za reviziju objavio je RTL-ov novinar, Ivan Skorin na svom Twitter profilu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI