I TO JE MOGUĆE, INA SE MORALA ISPRIČAVATI! U Međimurju danima ljudima točili pogrešno gorivo

Davor Zunic/Cropix

Vozači na INA-inoj benzinskoj postaji u Donjoj Dubravi u Međiumurju danima su točili pogrešno gorivo u svoje automobile. Navodno je oko 500 vozača prijavilo kvarove na svojim vozilima nakon što su, umjesto benzina, u njih utankali dizel, piše eMeđimurje.

“Vozilo je usporavalo i gubilo na snazi s vremenom i stalo. Teško je palilo, a nakon nekog vremena nije se ni moglo upaliti. Da bi stvar bila gora, istim smo gorivom napunili i spremnik traktorske kosilice nogometnog kluba” – rekao je Ivan Međimurec iz Donje Dubrave, jedan od oštećenika.

Da njegov slučaj nije jedini, potvrdili su i tamošnji automehaničari koji su ovih dana imali pune ruke posla.

“Od ponedjeljka 11. srpnja do 13. srpnja zaprimio sam desetak vozila s navedenim kvarom. Sva vozila su s istog područja i s istim problemima. Natočeno je krivo, točnije, neispravno gorivo eurosuper na benzinskoj pumpi INA-e u Donjoj Dubravi”, rekao je automehaničar Sven Hunjadi za eMeđimurje.

O slučaju se oglasila i INA poručivši kako su analizirali gorivo na spornoj crpki nakon što su zaprimili reklamacije kupca.“U spremniku za gorivo Eurosuper 95 utvrđeno je prisustvo dizelskog goriva nakon čega je prodaja goriva iz tog spremnika odmah obustavljena. Riječ je o izoliranom slučaju jer su sva ostala goriva u ostalim spremnicima propisane kvalitete i prodaju se regularno. Trenutačno INA na maloprodajnom mjestu Donja Dubrava svojim kupcima omogućuje kupnju premium goriva Eurosuper 95 Class Plus po cijeni standardnog sve dok se ne uspostavi ponovna prodaja goriva Eurosuper 95″, priopćili su za eMeđimurje iz INA-e.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI