I VICE JE UDARIO NA KERUMA! Objavio što misli o njegovoj jučerašnjoj objavi: Nećemo sudjelovati ni u kakvim trgovinama., HDZ odlazi u oporbu

Foto: Milan Sabic/PIXSEL

Jučer je poput prave političke bombe Splitom prostrujila vijest i izjava Željka Keruma koji je kazao da će njegov HGS zajedno sa HDZ-om i MOST-om činiti većinu u novom sazivu Graskog vijeća Splita. Iz splitskog MOST-a su to oštro demantirali a Ivica Grković je potvrdio da nemaju namjeru koalirati sa Željkom Kerumom i njegovom strankom.

O svemu se jutros oglasila i treća prozvana strana, splitski HDZ točnije njihov kandidat za gradonačelnika Vice Mihanović.

Svoje mišljenje i demantij onog što je jučer izjavio objavio je na Facebooku.

“HDZ kao lista koja je relativni pobjednik i ima najveći broj vijećnika u splitskom Gradskom vijeću neće sudjelovati ni u kakvim trgovinama. Građani su izabrali gospodina Puljka za gradonačelnika, a HDZ je prešao u oporbu i tu će u ovom mandatu i ostati. Bit ćemo čvrsta oporba kojoj će uvijek na prvom mjestu biti Split i splitski interesi.

Pozivamo gradonačelnika i vijećnike koji su javno objavili da su postigli dogovor oko konstituiranja Gradskog vijeća da što prije oforme Vijeće, krenu s radom i preuzmu odgovornost – napisao je Mihanović, te otklonio mogućnost suradnje s Kerumom”.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI