IAKO NEMA ISKUSTVA IPAK DOBILA POSAO U FINI: Sestra uhićenog Bandićevog suradnika ima novo radno mjesto

Foto: PZ Vrbnik

Ime Patrika Šegote poznato je hrvatskoj javnosti, posebno onoj u Zagrebu. On je naime uhićeni bivši direktor zagrebačkih groblja i bivši suradnik Milana Bandića.

No sad se saznalo da je njegova sestra Anamaria Šegota zaposlena u tvrtki Fina gotovinski servisi.

Vijest sama po sebi i nije možda toliko jaka da  Anamaria Šegota nema prethodnog iskustva na poslu na kojem se zaposlila. Radila je nešto sasvim drugo.

Naime, prema njezinom LinkedIn profilu, Anamarija je s diplomom iz Travnika radila kao hostesa, bila je manekenka te svojedobno i Miss veljače na kalendaru poljoprivredne zadruge Vrbnik za 2012. godinu.

Također ima iskustva u radu na recepciji fitness-centra, zatim kao promotorica tekstilne tvrtke, ali i u banci.



U Fini je zaposlena na mjestu HR stručnjaka, odnosno zapošljava nove ljude u tu tvrtku iako, ali zanimljivo, prije toga nije imala iskustva na sličnim poslovima.

No ono što je još važnije za cijelu priču jest da se i ona spominjala u aferi Mirogoj kad su uhićeni Bandićevi suradnici.

Šegota je tada sjedila u nadzornom odboru privatne tvrtke koja je dobila sve kućice na više nego sumnjivom natječaju koji je ispred gradskih groblja provodio njen brat. Nakon što je Provjereno otkrilo aferu, Patrik Šegota je podnio ostavku, a onda je u srpnju ove godine i uhićen.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI