IDETE U KNIN? Policija je objavila kojim rutama možete do tamo putovati

Foto: PUZ

Iz Policijske uprave šibensko-kninske stiglo je priopćenje povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 26. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja.

U četvrtak će se u gradu Kninu održati središnja svečanost, a u večernjim satima će biti održan i koncert na Kninskoj tvrđavi.

“Program obilježavanja 26. obljetnice VRO Oluja organizirat će se sukladno aktualnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za što je izrađen poseban epidemiološki okvir. Stoga će se ovogodišnja središnja svečanost održati na stadionu NK ‘Dinara’ u Kninu. To će omogućiti nazočnost većeg broja hrvatskih branitelja, gostiju i uzvanika uz pridržavanje svih aktualnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo”, priopćili su.

Policija poziva vozače da pri planiranju kretanja državnim cestama D-1 i D-33 prema odabranim destinacijama, radije krenu na alternativne pravce kretanja, da poštuju uspostavljenu privremenu regulaciju prometa, postupaju po znakovima koje će im davati ovlaštene službene osobe i slušaju savjete redara organizatora svečanosti na uspostavljenim parkirališnim površinama, a sve kako bi svojim ponašanjem u prometu pridonijeli sigurnom odvijanju ove svečanosti.

Alternativni pravci kretanja na kojima neće biti ograničenja u prometu na dionici Šibenik-Knin:



Šibenik – D33 – Drniš – ŽC6055 – Oklaj – ŽC6056 – Vrbnik do parkirališta za posjetitelje

Šibenik – D33 – Drniš – D33 – Kosovo (Zvjerinac) – ŽC6058 – Biskupija – D1 – Knin

Alternativni pravci kretanja na kojima neće biti ograničenja u prometu na dionici Split-Zagreb:

Split – D1 – Klis – D56 – Muć – D56 – Drniš – ŽC6055 – Oklaj – ŽC6055 – Ivoševci – D59 – D1 – Zagreb

Facebook Comments

Loading...
DIJELI