IKEA POVLAČI JEDAN OD PREPOZNATLJIVIH PROIZVODA: Vratite ga u trgovinu, dobit ćete povrat novaca

Pixabay

Iz tvrtke IKEA stigla je obavijest kako se povlači METALLISK kuhalo za espresso za kuhalište od 0,4 l sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika i oznakom datuma između 2040 i 2204. Objašnjeno je da taj proizvod može prsnuti tijekom upotrebe.

“IKEA potiče sve kupce koji posjeduju METALLISK kuhalo za espresso za kuhalište od 0,4 l sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika i oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggtt) da proizvod prestanu upotrebljavati te da se jave tvrtki IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa, a pritom ne treba priložiti račun”, objavljeno je iz tvrtke.

Kako navode, rizik je povećan nakon promjene materijala i konstrukcije sigurnosnog ventila, stoga su povlačenjem obuhvaćeni samo proizvodi sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika (srebrne/sive boje). Povlačenjem nisu zahvaćene druge jedinice.

Dodatne informacije mogu se dobiti na IKEA.hr ili na besplatan broj 01/445-5444. IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje može uzrokovati ovo povlačenje.

Foto: Ikea

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI