IMUĆAN HDZ-ov GRADONAČELNIK! Tri kuće, šuma, dva auta i plaća od 16 tisuća kuna

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić je na posljednjim izborima osvojio peti mandat na čelu grada, gdje će kao i u svojem prethodnom mandatu dužnost obnašati volonterski, što i ne čudi budući da je u isto vrijeme i saborski zastupnik HDZ-a.

Kao saborski zastupnik, Klarić mjesečno zarađuje 16.931,00 kuna. Njegova supruga nema mjesečnih primanja, a Klarić u imovinskoj kartici spominje kredit od 13.245 kuna. Vlasnik je kuće s okućnicom od 160 m2 u Zlobinu, a ta nekretnina koju je  dobio darovnim ugovorom i nad kojom je suvlasnik s trećim osobama procjenjena je na 1,2 milijuna kuna.

On i supruga suvlasnici su kuće s okućnicom u Ružić Selu od 116 m2, koja je dobivena nasljedstvom i procijenjena na 900 tisuća kuna. Klarić na popisu imovine spominje još jednu kuću s okućnicom od 120 m2 također na Zlobinu, a ona je procjenjena na 50 tisuća kuna i kupljena kreditom.


Supruga Klarić vlasnica je šume od tisuću kvadrata na Krasici dobivene nasljedstvom i vrijedne 250 tisuća kuna, a u kartici se navodi i druga nekretnina u Zlobinu od 582 m2 koja vrijedi 100 tisuća kuna. Ta druga nekretnina također je dobivena darovnim ugovorom, a Klarić je ovdje suvlasnik 30 posto nekretnine.

U kartici bakarskog gradonačelnika nalaze se i dva automobila – Mazda 3 i Kia Sorentno. Oba su vozila ukupne vrijednosti 115 tisuća kuna kupljena na kredit, dok je motocikl AV Lingahi 500cc vrijedan 300 tisuća kuna kupljen iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada.Facebook Comments

Loading...
DIJELI