Incident na jugu Hrvatske: SA OSAM AUTA POKIDANE BEOGRADSKE TABLICE! ‘Od sramote neću nikome pričati’

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nepoznati počinitelj ili više njih prošlog je tjedna u Konavlima sa šest vozila skinuo beogradske registarske oznake, objavljeno je na Facebook stranici Zavazda Konavle.

“Možda manje vjerojatno, mada nije isključeno da netko pronađe registarske tablice automobila naših ljubitelja Cavtata i Konavla koji svake godine provode po više mjeseci u svojim kućama i apartmanima u ovom dijelu dubrovačke regije. S ukupno šest automobila s BG tablicama u večernjim satima, najvjerojatnije 21. kolovoza, ostali su bez jedne registarske tablice”, stoji u objavi.

U objavi se nastavlja: “I samo se mogu zapitati zašto i čemu i pomisliti na sve neugodnosti kojima će biti izloženi vlasnici ovih vozila u narednom periodu. Od sramote neću nikome pričati o ovom hrabrom činu pojedinca ili grupice obijesnih, ali sam morao podijeliti s vama na ovoj stranici koju tako rado pratim”, objavio je muškarac u grupi Zavazda Konavle.


Također, na području Dubrovnika skinute su beogradske registracijske oznake s dva vozila, što je prijavljeno policiji, a događaj su potvrdili iz dubrovačke policije.

Prijavu u slučaju skinutih tablica u Konavlima nisu zaprimili.Facebook Comments

Loading...
DIJELI