INSAJDERI IZ USKOKA O SLUČAJU MAMIĆ! Jedan detalj ozbiljno ih zbunjuje: Što im je ispričala Mamićeva supruga?

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ozbiljan i studiozan posao očekuje Uskokove istražitelje koji su se uhvatili u koštac s papirologijom koju im je prije gotovo pola godine dostavio odbjegli Zdravko Mamić koji u zadnjih nekoliko dana ne prestaje kompromitirati i prozivati osječke suce.

Kao što je poznato početkom tjedna ispitana je Mamićeva supruga Marina, a kako saznajemo ona je potvrdila sve navode svojeg supruga, iznoseći ih gotovo do u detalj.

Ranije su Uskokovi istražitelji ispitali preko 30 svjedoka, te ih upravo njihovi iskazi zbunjuju jer za razliku od onoga što tvrde supružnici Mamić ti iskazi nerijetko su proturiječni.

Uskok posegnuo za međunarodnom pomoći

”Oni se detalja ne mogu sjetiti, detalji su nerijetko proturiječni, ali se dobar dio njih podudara, ne možemo za sada precizno utvrditi gdje se, kada i sa kime Mamić sastajao”, tvrdi naš sugovornik blizak istrazi, te napominje kako su u Uskoku zatražili hotelske račune iz Dubaija gdje je Mamić navodno plaćao smještaj sucu Vekiću i njegovoj pratnji.



”Mi smo posegnuli za međunarodnom pravnom pomoći, ali ni to ne ide brzo kako javnost očekuje, još čekamo račune. Mi se ne možemo oslanjati samo na ono što je Mamić objavio, trebamo poštovati proceduru. Pritisak javnosti je ogroman, uskomešala se i struka, ali mi zaista jesmo utvrdili niz okolnosti vezanih uz zbivanja o kojima on sada progovara, međutim za sada ne možemo izlaziti van s detaljima, niti možemo potvrditi da je Mamić uistinu u pravom smislu te riječi podmićivao suce koje spominje”, kaže nadalje naš sugovornik te konstatira kako konkretnih dokaza o primopredaji novca zasad nema, no to ne znači nužno da ih neće biti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI