INTRIGANTNIM DETALJEM ŠKORO SVE OTKRIO! Povukao iznenađujući potez u zanimljivom trenutku

Foto: Pixsell

Krizu kojoj u Domovinskom pokretu svjedoče nakon što je kormilo te stranke napustio donedavni predsjednik Miroslav Škoro nastoji se ublažiti ulaskom vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave u njihove redove. I dok su se domovinci hvalili Penavinim transferom, naslućujući da bi baš on mogao biti njihov novi vođa, i Škorin nasljednik, novi član suverenističkog zastupničkog kluba Miroslav Škoro angažirao se na društvenim mrežama otkrivši čime se on trenutno bavi.

“U pauzi, između pripreme tri važne točke za ovaj tjedan, Matija i ja snimamo vokal za novu pjesmu u studiju kod Branimira Mihaljevića“, napisao je Škoro koji je uz svoj status stavio i znakoviti hasthag “izdajnici i heroji”.

Nakon te objave Škoru su obožavatelji zasuli porukama potpore, dok je dio fanova zaključio kako je dobro što je shvatio da politika nije za njega. No, taj komentar ipak je daleko od istine, Škoro bez obzira na rad na novoj pjesmi od politike nema namjeru dići ruke, zajedno sa svojim kolegama Suverenistima nastaviti će aktivnosti u parlamentu, a po desnim kuloarima najavljuje se i veliko objedinjenje desnih političkih opcija koje organiziraju upravo Suverenisti, u čije bi se stranačke redove osim Škore trebala pridružiti i njegova sestra Vesna Vučemilović koja je također dio njihova zastupničkog kluba.

Od tako ujedinjene nove, stare desne struje Hrvoje Zekanović kao prvi čovjek Suverenista očekuje značajan uspjeh, a sve to početak je pripreme za parlamentarne izbore, koji se doduše odvijaju za gotovo tri godine.



Što se tiče Škorine nove pjesme, on na njon intenzivno radi, premda su nedavno i neki glazbenici iskazali negodovanje zbog najave njegova povratka glazbenoj karijeri, koja mu je zbog politike ispaštala jer kako je svojedobno i sam tvrdio jer nije bio u mogućnosti nastupati u gradovima u kojima se u tom trenu na vlasti nalazio neki od HDZ-ovih lokalnih čelnika, pričemu se posebno potencirao primjer Našica.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI