IRSKA ZRAKOPLOVNA TVRTKA UVODI NOVE LINIJE! Iz Zagreba lete prema devet europskih gradova

Foto: Pixabay

Irska zrakoplovna tvrtka Ryanair ovog tjedna u Zagreb bazira svoj treći zrakoplov tipa A320 (iz flote Laude) i pokreće dodatnih devet novih linija, objavio je Croatian Aviation.

Riječ je o redovnim linijama prema europskim odredištima, pri čemu valja istaknuti zanimljiva odredišta poput Dublina, Manchestera i Eindhovena.

Ovo su nove zrakoplovne linije:


Pafosu (Cipar), od 3.12., dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom,

Solunu (Grčka), od 3.12., dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom,Dublinu (Irska), od 2.12., tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom,

Napulju (Italija), od 17.12. dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom,

Malti (Malta), od 4.12., dva puta tjedno, utorkom i subotom,

Eindhovenu (Nizozemska), od 3.12., dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom,

Malagi (Španjolska), od 1.12., dva puta tjedno, srijedom i subotom,

Baselu (Švicarska), od 3.12., dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom,

Manchesteru (Velika Britanija), od 2.12., dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

Uzimajući u obzir postojeće linije, jedino Dublin nije novo izravno odredište iz Zagreba, dok je osam ostalih spomenutih odredišta novo i do sada na njima nije bilo redovnih linija.

Ryanair će 2. prosinca iz Beča u Zagreb bazirati treći zrakoplov tipa A320 koji će prometovati na novim linijama. Time će taj poznati avioprijevoznik imati ukupno 24 redovne međunarodne linije iz zagrebačke zračne luke. Najavljeno je više od 60 tjednih letova iz odnosno prema Zagrebu, što predstavlja više od 22 tisuće sjedala na tjednoj bazi.

Ryanair u Zagrebu nema predstavništvo, pa vrlo često dolazi do problema prilikom prihvata i otpreme putnika na navedenim letovima. Nemio događaj zbio se u petak na letu iz Zagreba za Charleroi kada su putnici fizički nasrnuli na djelatnike zračne luke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI