ISCURILI DETALJI NAPADA U VINKOVCIMA: Policija objavila sve o napadu solnom kiselinom, osumnjičena žena pokušala pobjeći iz ureda!

Ivo Cagalj/PIXSELL

PU vukovarsko-srijemska dovršila je  kriminalističko istraživanje nad ženom koja je tijekom jutra u Vinkovcima napala vlastitu odvjetnicu, inače stečajnu upraviteljicu. Napad se dogodilo u 8:20 sati, a isti je počinila 57-godišnjakinja koja je ubrzo pobjegla s mjesta događaja.

Nakon počinjenja dijela pobjegla s mjesta događaja

Nepozvana je naime ušla u prostorije u kojima 62-godišnja hrvatska državljanka pruža pravnu pomoć, pri čemu je prosula tekuće sredstvo po dijelu površine poda i drugih predmeta te namještaja tog prostora”, ističu iz policije pa dodaju: “Počiniteljica je odmah pobjegla s mjesta događaja, no kako je 62-godišnjakinja, koja inače prebiva u Vinkovcima, brzo prijavila policiji, sve je rezultiralo brzim pronalaskom pobjegle 57-godišnjakinje”.

Osumnjičena je nanijela materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna na račun odvjetnice te je ova podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinjeno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Oštećenje tuđe stvari

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je 57-godišnjakinji dokazala osnovanu sumnju da je počinila kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, jer je svojom radnjom na tom mjestu događaja pričinila materijalnu štetu te će policija nadležnom državnom odvjetništvu redovitim putem dostaviti kaznenu prijavu”, zaključili su.



Inače, neslužbeno se govorilo o upotrebi solne kiseline, a prema prvim informacijama policije, oštećena nije ozlijeđena.

Podsjetimo,  svom uredu u Vinkovcima u ponedjeljak je napadnuta vinkovačka odvjetnica Nada Gagro.

“Riječ je o klijentici odvjetnice Nado Gagro, a što je točan uzrok napadu još uvijek istražujemo”, kratko je kazao Živković ne mogavši potvrditi kako je napadačica u ured navodno ušla s bocom u kojoj se nalazila solna kiselina.

“Istražne radnje još traju, a kada završe znat ćemo i sa sigurnošću čime je točno odvjetnca Gagro napadnuta”, rekao je dodajući kako je odvjetnica Nada Gagro protiv napadačice podnijela kaznenu prijavu, izvijestila je tijekom dana policija.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI