ISPLIVAO NOVI DETALJ PUTOVANJA U SAD: Američki senator objavio fotografiju s predsjednicom i otkrio…

TWITTER

Od početka američkih predsjedničkih izbora Rubio je bio jedan od favorita utrke, nije dobio značajan broj glasova republikanaca. Koristio se žestokim kritikama protiv Trumpa u unutarstranačkoj, no aktivno se uključio u njegovu kampanju kada je ovaj izabran za službenog kandidata.

Na svom je Twitter profilu američki senator iz redova Republikanske stranke Marco Rubio objavio da se u srijedu sastao sa hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

”Sastao sam se s hrvatskom predsjednicom te smo raspravljali o načinima za poboljšavanje američkih odnosa sa bliskom saveznicom iz NATO-a”, napisao je Rubio.



Od početka američkih predsjedničkih izbora Rubio je bio jedan od favorita utrke, nije dobio značajan broj glasova republikanaca. Koristio se žestokim kritikama protiv Trumpa u unutarstranačkoj, no aktivno se uključio u njegovu kampanju  kada je ovaj izabran za službenog kandidata.

Podsjetimo, u srijedu je predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković izvijestila da su zaprimljene tri prijave zbog predsjedničinog puta u SAD. Od Povjerenstva se u tim prijavama traži da utvrdi je li putovanjem predsjednice u SAD došlo do povrede odredbi Zakona o sprječavanju sukoba interesa.

“Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović boravi službeno u Sjedinjenim Američkim Državama, zajedno sa šeficom kabineta Natalijom Hmelinom. Za vrijeme boravka, Predsjednica će imati sastanke s predstavnicima političkog i društvenog života te nevladinog sektora. Predsjednica je išla redovitim komercijalnim letom”, objasnili su jučer iz Ureda predsjednice za N1 televiziju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI