Ispravak PEVEX d.d. na tekst ‘PEVECOVI PONOVNO KREĆU IZ GARAŽE: ‘Nećemo se širiti puno, nećemo na veliko, da smo ostali mali ne bi smetali drugima i ne bi nas uništili’

Screenshot HRT

PEVEX d.d. je reagirao na članak objavljen na portalu 7dnevno – PEVECOVI PONOVNO KREĆU IZ GARAŽE: ‘Nećemo se širiti puno, nećemo na veliko, da smo ostali mali ne bi smetali drugima i ne bi nas uništili’.

Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti.

“6. listopada 2021. u elektroničkoj publikaciji 7dnevno.hr (https://7dnevno.hr/) objavljen je članak pod naslovom PEVECOVI PONOVNO KREĆU IZ GARAŽE: ‘Nećemo se širiti puno, nećemo na veliko, da smo ostali mali ne bi smetali drugima i ne bi nas uništili’ s poveznicom na televizijsku emisiju Hrvatske radiotelevizije “Labirint” (dalje u tekstu: članak).

U članku su iznesene netočne informacije u odnosu na PEVEX d.d., Sesvete (Grad Zagreb), Savska cesta 84, radi kojih je PEVEX podnio zahtjev za objavom ispravka koji ste zaprimili 8. studenog 2021. Dodatno ističemo kako je svrha ispravka samo ispravak netočnih činjenica u odnosu na ime društva i žigove koje društvo koristi i čiji je ovlašteni nositelj (upisani u registar Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo), kao i ispravak navoda da je Zdravku Pevecu u stečajnom postupku nešto protupravno oduzeto. PEVEX d.d. želi zaštititi svoje interese i prava objavom ispravka i nema interes pokretati ikakve postupke za naknadu imovinske štete u vidu novčane naknade.

U skladu s navedenim, predlažemo objavu ispravka prema sadržaju zahtjeva kojeg ste zaprimili 8. studenog 2021.”, navodi se u tekstu ispravka.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI