ISTARSKA POLICIJA UHITILA MUŠKARCA ZA KOJIM JE TRAGAO INTERPOL: Lažni identitet koristio je radi dogovora o medicinskom zahvatu

Foto: Damir Krajac / CROPIX/Ilustracija

Nakon što je dao na uvid krivotvorenu vozačku dozvolu, a nakon toga se ispostavilo da je srbijanski Interpol za njim raspisao međunarodnu tjeralicu zbog pokušaja ubojstva, istarska policija uhitila je 35-godišnjeg državljanina Crne Gore.

U pretragama stana i vozila osumnjičenika pronađeno je više komada raznih krivotvorenih dokumenata i drugih predmeta te veća količina novca, objavila je policija.

Odbjegli muškarac uhićen je u petak u Medulinu u suradnji pripadnika službe organiziranog kriminaliteta istarske policije, zagrebačke službe Uskoka i FAST jedinice Crne Gore.

Terete ga da je u noći sa 17. na 18. kolovoza policajcima prilikom kontrole dao na uvid krivotvorenu vozačku dozvolu Crne Gore koja je glasila na tuđe ime, a na kojoj se nalazila njegova fotografija. Lažni identitet koristio je radi dogovora o medicinskom zahvatu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je osumnjičenika predala pritvorskom nadzorniku.Kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI