Ivanka Trump u obrani oca: ‘On je čitav svoj život davao podršku i branio žene, velik je ujedinitelj’

screenshot/YouTube

Što se tiče omiljene društvene mreže Donalda Trumpa, Twittera, Ivanka je rekla da mu ponekad kaže da ne tweeta. Ipak, smatra i da je Twitter vrlo "moćno oružje" kojim se može izravno prenijeti poruka

Kći Donalda Trumpa, Ivanka, medijski je najeksponiranijana od njegove djece. Žena je to koja ima diplomu iz ekonomije, gradi svoje modno carstvo, a ranije se bavila manekenstvom. Zaštitno je lice kampanje svojega oca pa se tako našla i u vrtlogu brojnih šuškanja, poput onoga da će zauzeti i jedan ured u Bijeloj kući. Te je napise demantirala, a uz to je pozvala osporavatelje Donalda Trumpa da mu “pruže priliku”.

U emisiji TV postaje ABC, emitiranoj nekoliko sati prije inauguracije njezina oca u Washingtonu, Ivanka je prokomentirala da je “zemlja jako podijeljena”.

“Čitav život vidim da je moj otac nevjerojatni ujedinitelj. Stoga bih svakom osporavatelju rekla ‘dajte mu vremena, dajte da preuzme dužnost, dajte mu da dokaže da ste u krivu'”, zamolila je Ivanka, obećavajući da će inaugurativni govor Trumpa biti govor “jedinstva i optimizma”.

>>> NAJMOĆNIJA OBITELJ NA SVIJETU: Upoznajte Trumpove!

Što se tiče omiljene društvene mreže Donalda Trumpa, Twittera, Ivanka je rekla da mu ponekad kaže da ne tweeta. Ipak, smatra i da je Twitter vrlo “moćno oružje” kojim se može izravno prenijeti poruka.



U vezi žena zabrinutih zbog dolaska na vlast Trumpa, među kojima mnogo njih kani u subotu prosvjedovati, Ivanka je istaknula  da je njezin otac “čitav svoj život davao podršku i branio žene”.

>>> Stan Ivanke Trump oduzet će vam dah (FOTO)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI