IVICA PULJAK ŽELI SUČELJAVANJE! Ima i poruku za HDZ-ovog kandidata: ‘Treba prestati biti smokvin list Anti Sanaderu i Vici Mihanoviću’

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Bivši splitski gradonačelnik Ivica Puljak u petak je pozvao na sučeljavanje sve kandidate za gradonačelnika.

Kandidatu HDZ-a Zoranu Đogašu poručio je da se “prestane skrivati iza Andreja Plenkovića i izađe pred građane Splita”. Te ga je pozvao “da u civiliziranom razgovoru objasni koje su njegove ideje za grad Split”.

Puljak naglašava kako želi da se tako sučele dva modela upravljanja. Prvi kojeg su oni promovirali – model bez pogodovanja s javnim natječajima, uvođenjem reda i svime bitnim za javni interes te “drugi model HDZ-a, Keruma i ostalih partnera – model pogodovanja, stranačkog zapošljavanja, kriminala, korupcije i klijentelizma”.

“Pozivam ih na zajedničko sučeljavanje, da građanima Splita prezentiramo koje su naše ideje kojima smo mi upravljali zadnjih deset mjeseci, a što to nudi HDZ i ostale stranke. To je ponuda kandidatu HDZ-a, ali i ostalima. To možemo napraviti odmah nakon Sv. Duje”, naglasio je Ivica Puljak.

Dodao je kako je njegov stvarni rival Andrej Plenković, a Zoran Đogaš treba prestati biti smokvin list Anti Sanaderu i Vici Mihanoviću.Facebook Comments

Loading...
DIJELI