IVOŠEVIĆ KOMENTIRAO HDZ-ovog KANDIDATA: ‘HDZ izborom nestranačkog kandidata pokušava hipnotizirati građane’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivši zamjenik splitskog gradonačelnika Ivice Puljka zbog kojega su i raspisani novi lokalni izbori u Splitu, Bojan Ivošević, za N1 je komentirao kandidaturu HDZ-ovog kandidata Zorana Đogaša.

Smatra da HDZ izborom nestranačkog kandidata pokušava hipnotizirati građane.

“Mi smo znali da oni zbog kadrovskog deficita traže neko vanjsko rješenje kako bi doveli ime koje neće biti povezano s njihovim aferama, korupcijom, zapošljavanjima preko veze”, rekao je Ivošević.

Komentirao je Đogaševu izjavu pri čemu je istaknuo kako “ne zna gdje bi tu bio uzajamni interes između HDZ-a i Đogaša”.

“Mi kada smo izašli na izbore i pobijedili i sada kada opet izlazimo, ne izlazimo zbog našeg interesa, nego zbog ideje kakav ovaj grad vidimo. Nije mi jasno o kakvim interesima pričaju, ali jasno mi je da HDZ funkcionira po principu – ti meni, ja tebi. Ne odstupa to od njihove ideologije kojom se inače vode”, naglasio je.



Dodao je da dolazimo do jedne završne faze HDZ-a kada više nemaju što ponuditi građanima, a da već nije ukaljano.

“Mene više šokira činjenica da je HDZ mjesecima provocirao izbore, a kada su ih dobili nisu imali kandidata za ponuditi. Mislim da je on kao osoba irelevantan, ne treba zaboraviti da je on HDZ-ov kandidat i predstavlja njihove politike. Znamo što su njihove politike – korupcija, klijentelizam, pogodovanje”, rekao je Ivošević.

Poručio je da je Đogaš predstavnik jedne stare stranke i politike.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI