IZ KBC-a SESTRE MILOSRDNICE REAGIRALI O PREMINULOJ PACIJENTICI: ‘Sve poduzimane radnje bile su s ciljem pripreme pacijentice za izvođenje rekonstrukcijskog operacijskog zahvata’

Foto: Pixabay/Ilustracija

Iz KBC-a Sestre milosrdnice u srijedu su reagirali na slučaj pacijentice iz Siska koja je umrla od sepse, a u Kliniku za traumatologiju stigla je zbog prijeloma zdjelice.

“Sve poduzimane radnje bile su s ciljem pripreme pacijentice za izvođenje rekonstrukcijskog operacijskog zahvata na povrijeđenoj zdjelici koji se prema svim stručnim smjernicama izvodi unutar tri tjedna, a optimalno između deset do četrnaest dana”, kazali su.

“Pacijentica iz Siska s povrijeđenom zdjelicom, u dogovoru s liječnikom sisačke bolnice, premještena 1. kolovoza  na daljnje liječenje u Kliniku za traumatologiju KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu”, dodali su te kažu da joj je tijekom boravka u Zagrebu pružena sva odgovarajuća medicinska skrb u skladu s njezinim zdravstvenim stanjem i uobičajenim procedurama, uključujući i ciljanu antibiotsku terapiju zbog dijagnosticirane bakterijske upale urinarnog trakta.

Ističu i kako je 9. kolovoza pacijentica je umrla, a uzrok će biti poznat poslije histoloških nalaza, navode u KBC-u te dodaju da će o tome biti obaviještena obitelj pokojnice, a potom i zainteresirana javnost.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI