IZJALOVILI SE PLANOVI BIVŠE PREDSJEDNICE! Grabar Kitarović ne žele u NATO-u: Ipak, i dalje za glavnog tajnika žele ženu

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 24. lipnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo još jednu priču o hrvatskom pravosuđu u kojem čini se nema nikakve pravne sigurnosti. U novoj pravosudnoj aferi sutkinja Nives Radišić uknjižila je 30 godina mrtvu ženu u zemljišne knjige kao vlasnicu stana.

Pišemo i kako su se izjalovili planovi Kolinde Grabar Kitarović kao kandidatkinje za glavnu tajnicu NATO-a od koje su u tom Savezu odustali. Ipak, i dalje za glavnog tajnika žele ženu.

Korona je opet eksplodirala, a svi o tome šute! Čitajte kako mediji bliski vlasti ignoriraju novi val virusa, a Plenkovićeva vlada zbog turizma proglasila je državni zavjet šutnje.

Ne propustite ni priču o povratku otpisanog HDZ-ovca. Vaso za Vanđelića okuplja branitelje: Plenković mu nudi da se povuče ili će završiti u pritvoru!Čitajte i o novoj drami između Glavaša i Šeksa! Kodni naziv Kolega: Glavaš je krenuo u rat sa Šeksom, želi dokazati da su mu smjestili Šeks i Bajić, neće prezati ni od čega.

Otkrivamo i tajnu transformacije Zorana Milanovića: Današnji Milanović je produkt Stipe Mesića, dodvorava se desnici, brine se o Hrvatima u BiH, vodi prorusku politiku…

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI