IZNENADNA SMRT DIREKTORA UPRAVE VETROPACK STRAŽE: Za vrijeme ljetovanja na Korčuli preminuo Tihomir Premužak

Direktor Uprave tvrtke Vetropack Straža, 54-godišnji Tihomir Premužak iznenada je preminuo na Korčuli gdje je bio s obitelji na godišnjem odmoru, doznaje Zagorje International.

Kako pišu, krenuo je na rekreaciju biciklom i u jednom trenutku mu je pozlilo na biciklu.

Podsjetimo, u rujnu 2021. Vetropack Straža organiziralo je Dan otvorenih vrata i druženje s građanima. Tada je Premužak rekao okupljenima da unatoč teškoćama kroz koje su prolazili, ponovno su odlučili otvoriti vrata tvornice.

Govorio je o tome kako su 2015. godine predstavili njihov najveći ekološki projekt, filter za pročišćavanje dimnih plinova i visoki dimnjak. Proveli su remont obojene peći, točnije, na istom mjestu napravili su potpuno novu peć, 50 posto većeg kapaciteta od prethodne.

Proširili su i proizvodni pogon, dodali jednu proizvodnu liniju, instalirali najmodernije strojeve i uređaje koji se mogu naći na tržištu te zbog povećanja kapaciteta te peći, zaposlili još 33 ljudi.



U Vetropack Straži se u lipnju 2020. održao 30. susret Liderovog Kluba izvoznika. Glavni gost susreta bio je i predsjednik Zoran Milanović koji je u društvu Tihomira Premužaka obišao tvornicu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI