IZRAČUNALI SMO KOLIKO VLADA PLAĆA SURADNJU S ‘ETNOBIZNISMENOM’IZ SDSS-A: Koalicija s Pupovcem Plenkovića je dosad stajala 43,5 milijuna!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 29. srpnja, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Najavljujemo velike pripreme u Uredu predsjednika: Milanović u Kninu sprema novu Oluju!

Izračunali smo koliko Vlada plaća suradnju s ‘etnobiznismenom’ iz SDSS-a: Koalicija s Pupovcem Plenkovića je dosad stajala 43,5 milijuna!

I dalje pratimo aferu Brodosplit. Otkrivamo: Bogataš koji ne priznaje svoje dugove – Debeljak ima pet kruzera!

Stižu promjene u HDZ-u, unutarstranačka bitka se nastavlja, no Anušić je prošlost. Novi vođa desnog krila HDZ-a je Mato Franković.



Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta, otkriva tajne planove vladajućih: “HDZ je pripremio izbore za jesen, ali su ih porazni rezultati u Splitu poljuljali u toj namjeri”.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI