JAKO ĆETE BITI IZNENAĐENI TIM PODATKOM! Imovinska kartica uhićene sutkinje Maje Šupe daje zanimljive činjenice

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Maja Šupe, šibenska sutkinja te poduzetnik Blaž  Petrović kojemu je za mito trebala donijeti oslobađajuću presudu te odvjetnik te Branimir Zmijanović uhićeni su  u akciji istražitelja za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUNSKOKA).

Prema prvim neslužbenim informacijama sutkinja je uhićena zbog sumnje da je od poduzetnika Petrovića, koji je u javnosti poznat još od suđenja tzv. zagrebačkoj zločinačkoj organizaciji prije dvadesetak godina, primila 15 tisuća eura kako bi presudila u njegovu korist.

Ako malo zavirimo Zanimljivo je pogledati u imovinsku karticu sutkinje Šupe. Vrlo je zanimljivo to da se u kartici i nema što vidjeti jer je ista prazna.

 

Sutkinja Šupe tako je navela kako posjeduje samo – plaću i to u rasponu od 18 do 19 tisuća kuna mjesečno u bruto iznosu. U svojoj je imovinskoj kartici sutkinja Šupe navela i kako ima dva kredita podignuta kod Sberbanke. Sutkinja nema supruga a ni djecu.



Jedan je podigla 6. listopada 2020. na iznos od 26.766 eura te je dogovorena otplata na 108 mjesečnih rata po 363 eura. Drugi kredit podigla je nedugo potom, 29. listopada, kod iste banke ali a veći iznos. Uzela je 53.540 eura te se obvezala novac vratiti u 168 rata.

Od prihoda je još jedino prijavila 3200 kuna koje je primila kao dužnosnik na izborima.

Nema nekretnina, nema pokretnina, nema štednje, nema udjela u imovinskim fondovima…

Temeljem naloga suca istrage splitskog Županijskog suda u tijeku su pretrage domova i ureda, a uhićene potom očekuje ispitivanje u splitskom Uskoku.

Zatraži li tužiteljstvo za njih istražni zatvor, o tome će odlučivati sudac istrage Županijskog suda u Splitu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI