JANDROKOVIĆ ČESTITAO BOŽIĆ: ‘Duh Božića ohrabruje u suočavanju sa životnim izazovima’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u četvrtak je uputio čestitku vjernicima koji slave Božić po julijanskom kalendaru.

Rekao je kako “u ime zastupnica i zastupnika u Hrvatskome saboru te u svoje osobno ime ističe da duh Božića ohrabruje u suočavanju sa životnim izazovima”.

“Neka ozračje Božića, radosnog kršćanskog blagdana, donese toplinu, ljubav i blagostanje u vaše domove uz želje da ga proslavite u miru i veselju okruženi svojom obitelji, bližnjima i prijateljima”, napisao je Jandroković u čestitci.


Dodao je kako duh Božića ohrabruje sve u suočavanju sa životnim izazovima, posebno u ovom razdoblju krize izazvane pandemijom i razornim potresima.

“Pozvani smo pokazati ljudskost kroz međusobno razumijevanje i poštovanje te solidarnost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Božićno vrijeme nas nadahnjuje na osnaživanje zajedništva i traženje sličnosti koje nas povezuju i premošćivanje onoga što nas razdvaja. Ujedno nas podsjeća na važnost toliko potrebnog optimizma i tolerancije u društvu te snagu dijaloga, suradnje i uvažavanja naših različitosti. Neka s tim mislima naša domovina Hrvatska ide naprijed. Želim vam sretan Božić. Mir Božji – Hristos se rodi!”, zaključio je Jandroković.Facebook Comments

Loading...
DIJELI