JANDROKOVIĆ NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: ‘Građani prepoznaju naše napore’. Nije ostao dužan ni oporbi

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Projekt „Razvoj infrastrukture Poduzetničke zone Ljubešćica” pokazuje koliko je isplativo biti članom Europske unije, naglasio je u utorak predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković na završnoj konferenciji projekta, dodavši da će Hrvatskoj u idućih sedam godina na raspolaganju biti oko 24 milijarde eura iz različitih fondova i programa EU.

No ono što je ipak najviše zanimalo novinare je Jandrokovićev komentar jučer objavljenog istraživanja političkih preferencija kod građana. HDZ je prema njemu i dalje najjače politička snaga u Hrvatskoj.

„Očito je da građani prepoznaju napore koje Vlada čini i u suzbijanju pandemije, ali isto tako i u svakodnevnom životu. Gospodarski rast je iznad svih očekivanja i uz izvrsnu turističku sezonu realiziraju se brojni projekti”, rekao je Jandroković.

Dodao je i da je velika većina ljudi očito svjesna da samo odgovornom politikom država može ići naprijed te da je to rezultat koji je HDZ ostvario, dok se oporba bavi samom sobom, zaključio je Jandroković.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI