JANDROKOVIĆ OPET UZVRATIO MILANOVIĆU: ‘Milanović očito ima poremećaj ponašanja, a vjerojatno i ličnosti

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Predsjednik Sabora Gordan Jandoroković komentirao je danas jučerašnji istup i izjave Zorana Milanovića kazavši da on više nije za njega politički sugovornik i suparnik te uz tvrdnju da je osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatno poremećaja ličnosti rekao da će politički odnos tome i prilagodit.

“Zoran Milanović jučer je izgovorio riječi koje nisu dostojne bilo koga tko obnaša javnu dužnost u Republici Hrvatskoj, a kamoli predsjednika Republike. Još jednom zagadio je javni prostor, uputivši poruke mržnje i difamacije. Na te riječi je teško odgovoriti, a da ne otvorite novi krug optužbi, netrpeljivosti i zla”, naveo je u predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u svojoj reakciji pa još nastavio i prisnažio.

“On za mene više nije politički sugovornik i suparnik. On je osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatnog poremećaja ličnosti. Sve više ljudi to misli ali još uvijek o tome ne govori glasno. Svoj budući politički odnos i djelovanje prema njemu prilagodit ću tim činjenicama”, poručio je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.


Facebook Comments

Loading...
DIJELI