JE LI ON GLAVNI ADUT KOLINDINOG USPJEHA? Komunikacijski stručnjak objasnio zašto je Jakov važan u kampanji predsjednice!

Sanjin Strukic/PIXSELL

Komunikacijski stručnjak Krešimir Macan, danas je u središnjem dnevniku RTL televizije komentirao nadolazeće predsjedničke izbore, odnosno supružnike predsjedničkih kandidata i njihovu involviranost u kampanje, koje su u punom jeku.

Odmah na početku razgovora, Macan je istaknuo kako je gotovo pa praksa da se supruge, odnosno supruzi, aktivno uključe u kampanju, ukoliko se zaključi da bi svojim pojavljivanjem u javnosti mogli pripomoći kampanjama kandidata. Za supruga aktualne predsjednice, Jakova Kitarovića, Macan je istaknuo kako on zaista pomaže Kolindi u kampanji, naglasivši kako ga ljudi vole te da su svaki pljesak i ovacije koje Jakov pobere kada se pojavi negdje u javnosti iskreni.

Za suprugu kandidata Miroslava Škore kazao je kako rijetko istupa u medijima, dok je za suprugu Zorana Milanovića, Sanju Musić Milanović, kazao kako ju je kandidat kojeg podržava SDP tek sada počeo “više koristiti” u svojoj kampanji. Macan je za bračni par Milanović kazao kako se vidi da su skladan par, da je Sanja komplementarna sa Zoranom, no da neće imati toliko veliku ulogu kao Jakov.

Macan smatra kako ćemo ovih posljednjih dana kampanje Jakova Kitarovića sigurno viđati češće, dok za Sanju Musić Milanović i Kim Ann Škoro smatra kako ih njihovi supruzi neće toliko jako eksponirati.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI