JE LI TO ‘SANADER MANEVAR’? ŠKORINI BIRAČI I PRATITELJI ŠOKIRANI: ‘Čim je gospođa Vidović Krišto istupila, vidjelo se da tu štošta ne valja’

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Šef Domovinskog pokreta Miroslav Škoro danas je objavom da podnosi neopozivu ostavku na dužnost predsjednika stranke, kao i sve ostale dužnosti u stranci, šokirao brojne poklonike, političke prijatelje ali i one koji ga nisu pretjerano voljeli.

Kako je napisao na svom Facebook profilu, smatra da je sazrelo vrijeme da stranka nastavi svoje uspješno djelovanje pod novim vodstvom.

“Iako se ovim putem, iz posve osobnih razloga, odričem prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta, ostat ću i dalje vjerni član stranke i svojim sudjelovanjem u njezinom radu te svim pratećim aktivnostima, bez zadrške ću pridonositi ostvarenju naših stranačkih interesa”, objasnio je Škoro razloge ostavke.

“Ova iznenadna ostavka ima moje opravdanje samo ako M.Š. zbog bolesti ne može više voditi Domovinski pokret. Poveo si i zaintrigirao solidnu kritičnu masu stvarajući i vodeći DP. Sada bez pravog obrazloženja kao kapetan prvi napuštaš brod koji će ovakvim i još sličnim i mnogobrojnim potezima, a ugledajući se na tebe, tonuti i nestati s političke scene.

M.Š. ovim neopravdanim potezom pokazao si da tvoj angažman, ponovno u politici ništa nije vrijedio. Izdao si mnogobrojne članice i članove D.P. P.S. trebaš podnijeti i ostavku u Saboru na sve dužnosti i privilegije i prepustiti mjesto potpredsjednika sabora nekom drugom vjernom članu D.P.”, jedan je od komentara.



Druga Škorina pratiteljica pak, sada već bivšem predsjedniku DP-a, pruža punu podršku.

“Gospodine Škoro žao mi je i ponosna sam na Vas. Hvala na svesrdnom trudu za sve nas. Budite još dugo s nama u stranci i pjesmi. Pozdravljam Vas i vašu obitelj i želim vam svako dobro u životu”.

Našlo se tu svakakvih poruka, no mnogo ljudi je, jednostavno rečeno, razočarano.

“Kapetan napušta brod prije putnika. Sad je na redu raspad stranke, žalosno”, i “Jel’ ovo Sanader manevar?”, neki su od komentara.

Jedan je komentator primijetio kako su stvari krenule nizbrdo nakon što je jedna zastupnica istupila iz saborskog kluba zastupnika.

“Čim je gospođa Vidović Krišto istupila iz stranke, vidjelo se da tu štošta ne valja, a ni ona nije sama. Možda je sve išlo prebrzo i s krivim ljudima”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI