Jedan od zapovjednika obrane Vukovara, Nikola Toth Fenix, kandidat HSP AS za gradonačelnika grada Vukovara!

"HSP AS će od Iloka i krajnjeg istoga, do Mljeta i krajnjeg juga uz pripadajuće kandidacijske liste za općinska i gradska vijeća te županijske skupštine i skupštinu grada Zagreba obavezno istaknuti i najbolje samostalne ili koalicijske kandidate za načelnike, gradonačelnike, župane i gradonačelnika grada Zagreba", priopćili su iz stranke

Nakon nedavno održane Konvencije HSP AS u Zagrebu te provođenja unutarstranačkih izbora HSP AS ulazi u završnicu priprema za izlazak na predstojeće Opće lokalne izbore. Kao stranka koja je parlamentarna u 18 županijskih skupština te u skupštini grada Zagreba, a obnaša vlast i čini parlamentarnu većinu u 12 županijskih skupština i skupštini grada Zagreba HSP AS će izaći na navedenim izborima u svih 20 županija i gradu Zagrebu.

“Dužnosnici HSP AS poštivat će donesene odluke od kojih treba istaknuti da se nigdje neće koalirati predizborno ili postizborno sa sljednicima zločinačkih programa Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića, SDP-om i SDSS-om. HSP AS će od Iloka i krajnjeg istoga, do Mljeta i krajnjeg juga uz pripadajuće kandidacijske liste za općinska i gradska vijeća te županijske skupštine i skupštinu grada Zagreba obavezno istaknuti i najbolje samostalne ili koalicijske kandidate za načelnike, gradonačelnike, župane i gradonačelnika grada Zagreba”, priopćili su iz stranke.

“Razgovori se vode sa stranakama s kojima je HSP AS i do sada obnašao u određenim sredinama vlast s pretpostavkom da se ne mijenja tim koji pobjeđuje, ali istovremeno se pripremaju liste i kandidati za samostalni izlazak.

Dana 18. 2. 2017. u Slavonskom Brodu HSP AS će okupiti sva svoja stranačka tijela te na pravaškom okupljanju gdje će biti nazočno više od 500 stranačkih izaslanika i dužnosnika raspraviti učinjeno i donijeti stranačke odluke kojima će se definirati model i način izlaska izbora u određenim sredinama. Pri tome će se poštivati preporuka i mišljenje lokalnih organizacija u skladu s važećim Statutom stranke.

Na tom tragu jedan od legendarnih zapovjednika Vukovara, Nikola Toth Fenix bit će kandidat HSP AS za gradonačelnika grada Vukovara. Radi se o poznatom vukovarskom poduzetniku i gospodarstveniku, zamjeniku zapovjednika obrane Vukovara Mili Dedakoviću Jastrebu te zapovjedniku 4. bojne legendarne 204. Vukovarske brigade. Upravo ovo je model temeljem kojeg HSP AS želi okupiti stranke, udruge, istaknute pojedince oko zajedničkog programa i zajedničkih kandidata”, zaključuju iz HSP AS-a.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI