JEDNA CIJENA ZA STRANCE, DUPLO MANJA ZA DOMAĆE: Haljinu joj pokušali naplatiti 700 kuna jer su mislili da je Njemica

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Već odavno se zna da turistički djelatnici na moru imaju jednu cijenu za domaće, a drugu za strance, ali ponekad stvarno pretjeruju.

Tako se jedna Zadranka koja inače živi u Njemačkoj u šetnji zadarskim Poluotokom uvjerila kako razlika između dvije cijene zna biti “paprena”, kako je ispričala Fenix magazinu.

Ušla je u jednu od trgovina i upitala trgovkinju za cijenu jedne obične haljine koju bi nosila na kupanje. Odgovor je bio – 700 kuna.


“Jesam li dobro čula, 700 kuna? Za haljinu od poliestera dati 700 kuna?”, zapitala se naglas.

Čim se ona začudila cijeni trgovkinja je intervenirala spustivši cijenu.“To je cijena za strance. Za domaće je 350 kuna”, rekla je prodavačica.

Da je i trostruko manje, previše je, napisala je magazinu čitateljica koja ne može vjerovati da bi netko kupio komad odjeće za odlazak na kupanje od nekvalitetnog materijala po cijeni od 100 eura.

“Zahvalila sam se i izašla iz trgovine. Na trenutak sam razmišljala hoću li joj prokomentirati cijenu i reći kako je to nije u redu, ali naposljetku nisam. Svatko tko dodirne tu tkaninu i plati tu cijenu, sam je kriv”, napisala je čitateljica.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI