JEDNOSTAVNO UŽASNO! Vozio autocestom kroz Liku s gotovo četiri promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole

Foto PU zagrebačka

Autocestom kroz Liku u četvrtak navečer vozio je 49-godišnjak bez vozačke dozvole i sa gotovo četiri promila alkohola u krvi. To se medicinski smatra apsolutno toksičnom razinom alkohola u krvi, pa ga je policija uhitila i isključila iz prometa. Očekuje ga i suđenje na gospićkom Općinskom sudu.

Glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević rekla je kako je, prema dojavi građana da autocestom A1 u smjeru juga automobil dubrovačkih registracija vozi pijani vozač, policija zaustavila to vozilo na odmorištu kod Otočca te oko 21 sat vozača uhitila i podvrgla ga alkotestu.

“Izmjerena su mu 3,92 alkoholna promila, a iako ima položen vozački ispit, kod sebe nije imao dozvolu, što je također kažnjivo”, istaknula je Brozičević.

Ravnateljica bolnice u Gospiću Sandra Čubelić je rekla kako je “to stupanj alkoholiziranosti koju ne može preživjeti svatko”.

“O sposobnosti za upravljanje automobilom da i ne govorim. Čovjek u takvom stanju nema nikakvu mogućnost normalnog rasuđivanja”, naglasila je Čubelić i slučaj nazvala ‘jednostavno užasom’.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI