JESTE LI VIDJELI? Šprajc ima urnebesnu ideju: Zna gdje nabaviti avione za samo 600 kn

screensot

Propala nabava borbenih aviona od Izraela, u vezi s kojom u srijedu u Hrvatsku dolazi izraelsko izaslanstvo kako bi izvijestilo hrvatsku Vladu da ne može isporučiti obećane avione te da bi se ispričalo, bila je tema emisije RTL Direkta.

“Za malog Damira i njegove prijatelje koji su ostali bez svojih aviona RTL Direkt pripremio je komplet koji će im omogućiti da se i oni igraju pilota i aviona. Za njih smo pripremili jedan aviončić, dosta je jeftiniji od ovih koje su dečki htjeli kupiti”, sarkastičan je bio Šprajc.

Cijela eskadrila ovakvih stajala bi negdje oko 600 kuna, dakle realno za te novce mogli bi i Srbima kupiti jednu eskadrilu čisto da se ovi naši imaju s kim igrati.

A pripremili smo im i jednu pilotsku kacigu, malo jest zastarjela ali taman je u skladu s tehničkim stnadardima koje danas ima Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, a koje će nam nakon ovog natječaja po svemu sudeći takvo još dugo ostati.

Ali evo jako je važno i da ima dihalicu s kojom se može otići visokooo… Skroz u nebo pod oblake kako to vole naši zaigrani mališani iz MORH-a.



Evo kaciga je meni malo mala, piloti nekad nisu bili ovakve glavonje ali malom će Damiru biti taman. I sad, kako se igramo, evo tu je palica pa Damire, pazi na raketu!”, rekao je Šprajc.

Video možete pogledati ovdje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI