JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ SDP-ovog KLUBA ZASTUPNIKA: Evo tko je odlučio reći ‘ne’

(Srđan VRANČIĆ/CROPIX)

Izbacivanjem predsjednika zagrebačkog SDP-a Viktora Gotovca iz SDP-a, šef te stranke Peđa Grbin nastoji uvjeriti i sebe i javnost da je time preuzeo kontrolu nad svime. No, to je daleko od stvarnosti, piše Jutarnji list. 

Ekonomistica i nezavisna gradska vijećnica Dina Vasić, prošle godine se na SDP-ovoj listi na izborima istaknla kao kandidatkinja za zamjenicu Joška Klisovića, napušta Klub SDP-a u zagrebačkoj Skupštini.

Vasić je svim članovima poslala informaciju da se od 19. rujna “razdružuje” s Klubom zbog golemih podjela i neslaganja s odnosima u Klubu i s partnerima. Dodala je da će i dalje podržavati sve dobre politike. Informacija će od ponedjeljka biti i formalno proslijeđena skupštinskim službama.

“Sve dobre politike i dalje ću podržavati, a prijedloge s kojima se ne slažem svakako ću dobro analizirati, i, kao i do sada, glasati prema vlastitim uvjerenjima”, riječi su kojima se oprostila od svojih kolega.

Govorila je i o razlozima raskida odnosa sa SDP-om.



“Do prije petnaest mjeseci nisam bila u politici, a ono što sam za to vrijeme doživjela, vidjela kako se ljudi kolju, totalno mi je neprihvatljivo. Ne želim da se međustranačka lobiranja prelijevaju na moj rad u Skupštini i da budem meta prepucavanja. Neprihvatljivo mi je da se razbija stranačka struktura; da se dogovorimo oko glasanja u određenom smjeru i da se to ne poštuje te da na koncu ne bi bio kažnjen onaj koji odluku nije poštivao nego onaj tko ju je stavio na glasanje”, naglasio je Vasić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI