JOŠ JEDAN ODLAZAK S HRT-a! Poznata voditeljica dala otkaz nakon 24 godine i odlazi na Daleki istok! ‘JA SE OPRAŠTAM’

Još jedno poznato tv-lice odlazi s Hrvatske radio televizije. Sve se doznalo jutros izravno u programu javne televizije.

Nekoliko mjeseci nakon što je smijenjena s mjesta voditeljice emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, HRT-ova voditeljica, novinarka i urednica Ljiljana Vinković odlazi s državne televizije.

“Moja gošća danas je s razlogom šećer na kraju onoga što radim. Ja se opraštam tako da nas dvije počinjemo lijepu novu suradnju, ja postajem strankinja u njenoj zemlji. U Maleziji”, rekla je Vinković na kraju rubrike “Stranci u Hrvatskoj”, koju u jutarnjoj emisiji vodi posljednjih mjeseci.

Odlazak je najavila samo dan nakon što je emisija “Dobro jutro, Hrvatska” proslavila 29. rođendan.

Na HRT-u provela cijelu novinarsku karijeru



Vinković je na HRT-u provela gotovo čitav dosadašnji radni vijek, a od 1997. potpisala se kao urednica i scenaristica brojnih projekata, kao što su “Svirci moji”, “U ozračju tambure” i “Sto posto ja”.

 

Na naslovnicama je završila prije nekoliko mjeseci, i to nakon što su je čelnici HRT-a maknuli s mjesta voditeljice “Dobro jutro, Hrvatska” i na njezino mjesto postavili Doris Pinčić. Tada se pisalo i kako je Ljiljana Vinković završila na bolovanju jer se televizijska sapunica odrazila i na njezino zdravlje.

Sada je definitivno odlučila reći zbogom svojoj tv karijeri i odlazi na Daleki istok u nove životne izazove.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI