Josipović dobio oštru poruku Dalije Orešković: “Neka se pita po čemu je ostao pamtljiv”

Na izjavu Josipovića kako ona pljucka lijevo i desno, Orešković kaže: “Ja ne pljuckam. Ali ako me netko pika, vratit ću istom mjerom”.

Čelnica START-a Dalija Orešković gostovala je na N1 televiziji i tome je prilikom među ostalim komentirala izjavu Ive Josipovića, bivšeg predsjednika, koji je rekao kako je ona “ženski Ivan Pernar”.

“Prije svega, ja se uopće ne bavim Ivom Josipovićem. Odgovarala sam na pitanje novinarke. Ja nisam bila u poziciji da obnašam vlast. Mislim da se Ivo Josipović treba pitati po čemu je ostao pamtljiv, po meni ni po čemu.”, rekla je Orešković za N1 i dodala:

“Rekla bih da je njegov gubitak izbora posljedica što je njegova predsjednička izvedba bila poprilično mlitava. Nema nikakvih razloga da me se uspoređuje s Pernarom, jer sam jedna sušta suprotnost Ivanu Pernaru”.

Na izjavu Josipovića kako ona pljucka lijevo i desno, Orešković kaže: “Ja ne pljuckam. Ali ako me netko pika, vratit ću istom mjerom”.

Odgovarajući na pitanje je li populist, kazala je kako nije jer oni pucaju na niske emocije.



“Milan Bandić je populist, Kolinda Grabar-Kitarović je populist ovisno o tome kojem se auditoriju obraća. Ja pritom za svaku svoju tvrdnju imam argument, prijedlog što bi se moglo napraviti”, navela je Orešković.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI