Joško Klisović predao listu za gradonačelnika pa poručio: ‘Novo sam lice SDP-a a moji saveznici bit će građani’

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović predao je u srijedu potpise za kandidaturu i kandidacijsku listu za Gradsku skupštinu te je poručio kako je on lice novog SDP-a te da neće biti gradonačelnik kojim upravljaju ortaci iz sjene.

Savez s građanima

“U ovu kandidaturu ušao sam iskreno, čista srca i čistih ruku, a gradom ću upravljati u partnerstvu i savezu s građanima. Neću biti gradonačelnik kojim upravljaju ortaci iz sjene ili prijatelji”, rekao je Klisović novinarima na Velesajmu.


Poručio je kako je on lice novog SDP-a te da skupa s njime ide i ta asocijacija kako će SDP izgledati u budućnosti. “Ovo su prvi izbori na kojima testiramo sebe, vjerujem u dobar rezultat”, dodaje.

Najavio je kako će uvesti riznicu u grad kojom će svaki građanin moći vidjeti gdje su utrošene njegove kune te će uvesti i platformu zviždača gdje će građani i zaposlenici gradske uprave moći dojavljivati bilo kakve nepravilnosti ili nezakonitosti.Najavio je  također da će starijem stanovništvu osigurati zdravstvenu i socijalnu skrb u njihovim domovima, više domova za starije te subvencioniranje izgradnje liftova u višekatnicama.

Nije nerealan u svojim obećanjima

“Ne dajem obećanja koja ne mislim realizirati, ovo što sam govorio do sada to ću i realizirati kao gradonačelnik našeg zajedničkog grada”, ustvrdio je Klisović.

Izvijestio je kako su za njegovu kandidaturu prikupili 6500 potpisa.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI