Juričan i dalje nastavlja po svom: I dalje se ‘sprda’ s POKOJNIM gradonačelnikom: Evo na što je ovaj put pozvao ljude!

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Dario Juričan, ili kako sebe voli nazivati, gradonačelnik Svemira i bivši predsjednički kandidat ponovno je na Facebooku ostavio provokativni post koji na posprdan način govori o pokojnom i nedavnom preminulom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.
Kreće donacijska akcija za drugo dopunjeno i neušminkano izdanje knjige Kumek
Uz predgovor vrsne novinarke Đurđice Klancir na 350 stranica može se pročitati biografija Kumek, ili kako je Juričan naziva, “knjiga o kralju zagrebačkog podzemlja i nadzemlja Milanu Bandića”. 
Kumek je edukativna knjiga koja govori o kriminalu, uspjehu, tajnom životu, optužnicama i Bandićevoj tajnovitoj smrti. Riječ je o posthumnom, dopunjenom i neušminkanom izdanju za koje se nada da će kroz donaciju sakupiti 5 000 kuna za troškove tiskanja. Jedino bi se tako Kumek mogao besplatno naći u svim školskim i gradskim knjižnicama grada Zagreba.
“Cilj knjige je da svako naše dijete bude jednako uspješno kao Milan Bandić te da, učeći na njegovim greškama, ne završi u Remetincu, već da i ono postane svetac. Inicijator donacijske akcije je izdavač knjige Hrcin, a autori knjige su Saša Paparella i Hrvoje Appelt”, navodi Juričan u svojoj objavi.

Donacije se mogu uplatiti Hrcinu u obliku bankovne uplate, Kekspay-a ili kriptovalutama (preko Paycek sistema) na stranici Hrcina-a:  https://www.hrcin.hr/donacije/

Facebook Comments

Loading...
DIJELI